کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

بازتاب شکست اسرائیل مقابل ایران در رسانه‌های عبری

به‌اعتقاد یک تحلیل‌گر صهیونیست، با وجود هیاهو و جار و جنجالی که نتانیاهو و اسرائیل در رابطه با پیروزی در جنگ با ایران به‌راه انداخته‌اند اما این مسئله به‌شدت زیر سؤال است چون هیچ‌یک از اهداف اعلام‌شده نتانیاهو محقق نشده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۵ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 26
کد خبر: ۲۸۱۷۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ میرون رابویورت در مقاله‌ای که امروز در پایگاه عبری‌زبان میکرومیت منتشر شد به ابعادی از این شکست اشاره کرد، در مقدمه آن نوشت:

در اسرائیل، آن‌ها شتاب‌زده جنگ علیه ایران را پیروزی درخشانی تلقی کردند، اما به‌شدت جای تردید است که واقعاً چنین باشد؛ اهدافی که نتانیاهو مطرح کرده بود محقق نشدند، ترامپ موجب فرسایش حاکمیت اسرائیل و تضعیف افکار عمومی شد، و از همه مهم‌تر، گل‌ولای غزه هیچ‌کجا ناپدید نشده است.

نویسنده در ادامه اعتراف کرد: با این حال، نمی‌توان نادیده گرفت که ایرانی‌ها نیز تا حدی بازدارندگی ایجاد کرده‌اند، از سال 1948 تاکنون، مراکز شهرهای بزرگ اسرائیل هرگز با تهدیدی مانند آنچه در این جنگ رخ داد، روبه‌رو نشده بودند، ساختمان‌هایی به‌طور کامل فرو ریختند، نزدیک به 10 هزار اسرائیلی (رقمی که اداره نظارت و سانسور اسرائیل اجازه انتشار آن را داده است) آواره شدند. 25 ساختمان بلند در فهرست تخریب کامل قرار گرفتند (در مقایسه با تنها یک ساختمان از 7 اکتبر تاکنون)، 40 هزار درخواست غرامت مالیاتی ثبت شد، خیابان‌های شهر تخلیه شدند و بخش عمده‌ای از فعالیت اقتصادی متوقف شد.

هفتم اکتبر رویدادی وحشتناک بود، اما به‌عنوان یک حادثۀ استثنایی تلقی می‌شد، اما در طول دوازده روز گذشته، میلیون‌ها اسرائیلی احساس کردند که حس مصونیت آن‌ها دچار ترک‌خوردگی شده است.

همان‌طور که «اورلی نوی» نوشت: در زمینۀ بازدارندگی، ایران نشان داد که با وجود توانمندی‌های دفاعی عظیم اسرائیل، همچنان می‌توان به عمق سرزمین اسرائیل ضربه وارد کرد. موشک‌های ایرانی تصاویری از تل‌آویو، بات‌یام یا بئرالسبع را رقم زدند که یادآور صحنه‌هایی از غزه بود، و این تصاویر در سراسر خاورمیانه دیده شد؛ حتی توسط کسانی که لزوماً با رژیم ایران همدلی ندارند هم این تصاویر دست به دست می‌شود.

به‌اعتراف این نویسنده؛ اگر رهبری اسرائیل بخواهد بار دیگر به‌دنبال انجام جنگی دیگر با ایران باشد، میزان حمایت و همراهی اسرائیلی‌ها با آن به‌شدت کمتر از این دوره خواهد بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر